dimecres, 3 d’abril de 2013

"M'agrada Barcelona" (2003)

 Postal turística de Barcelona, anys 60

Som el que venem


"M'agrada Barcelona" (2003), vídeo de promoció turística de Barcelona, editat per l'Ajuntament de Barcelona, dirigit per Xavier Manich, interpretat per la Martina Klein.

4 comentaris:

 1. Fins ara no era conscient de tants atractius de Barcelona!

  Gràcies per seguir-me.

  ResponElimina
 2. Benvinguda, Helena! Tot i que ja et coneixia i havia passat algun cop pels teus blocs, ara hi he arribat definitivament a través de la Júlia Costa.

  Deixa'm que et suggereixi que si vols estar al cas del que passa a Bereshit, que enllacis el bloc principal: http://enarchenhologos.blogspot.com

  Ens anem llegint.

  ResponElimina
 3. Bereshit és Barcelona en algun idioma?

  ResponElimina
  Respostes
  1. No, Helena. Malgrat la semblança no té res a veure. "Bereshit" vol dir "en el principi" en hebreu, i és la primera paraula de la Torà jueva, del Gènesis de l'Antic Testament. El motiu del nom pel bloc és doble. Per un costat, com que vaig fer filologia semítica, amb tot el que això comporta de raons personals i académiques. De l'altre, el bloc vol ser, d'alguna manera, una reflexió sobre els origens dels temes que acostumo a tractar (cultura popular, còmic, literatura, fotografia, arquitectura... sovint relacionats amb la generació dels nascuts als anys 50), i molts d'ells relacionats amb una Barcelona desapareguda però de la qual en queden vestigis no sempre evidents (si vas a la pestanya superior del bloc principal, on diu "BCN: relíquies urbanes", en veuràs uns quants.

   Elimina