dimecres, 10 de juliol de 2013

Anem a banyar-nos al Rec Comtal!


Intervenció artística, festiva i reivindicativa organitzada per Montcada Paròdia, amb el suport de l’Associació de Veïns de Montcada Can Sant Joan i l’Associació de Dones Actives de Vallbona -Nou Barris.

Bany reivindicatiu del 13 de juliol de 2013. L'aigua emergeix neta,
freda i cristal·lina, en aquesta zona que ha estat utilitzada
històricament per banyar-s'hi malgrat que l'espai encara no ha estat
ben netejat ni condicionat per l'Ajuntament, com reclamen els veïns

La campanya veïnal per la dignificació del Rec Comtal es va iniciar fa un any. En aquest temps l’ajuntament de Montcada ha fet una petita intervenció i el de Barcelona no ha fet absolutament res. El veïnat diu que “Encara queden moltes accions per la seva dignificació. Il·luminació, compactar el camí i fer-ho més ample, netejar tot l’espai, treure la brossa incrustada, senyalitzar el patrimoni, realitzar activitats culturals i educatives…” Conclouen dient: “Si el Rec Comtal estigués a Sarrià ja estaria arreglat” Ha estat una acció organitzada per Montcada Paròdia amb el suport de les Dones Actives de Vallbona-NouBarris i l’AVV de Montcada Can Sant Joan. Ha consistit en un cercavila pels carrers dels municipis per finalitzar amb un bany i un esmorzar popular a les aigües del Rec Comtal.

Més informació a:

Les altres veus

La Vanguardia

4 comentaris:

 1. Hola! La última vez que estuve por allí tomando fotos con la cámara había un grupo de jóvenes bañandose. Qué vaya bien la experiencia! Un abrazo

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, a l'estiu és habitual que els veïns, sobretot els nens, s'hi banyin.

   Ara es tracta de fer-ho evident perquè es mantingui la conservació, la netaja i l'acondicionament del Rec Comtal.

   Elimina
 2. La zona de la que hablas, ahora la están "urbanizando", que es donde se encuentra la salida paralela a las vías del tren, y al aire libre.
  salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, ho sé Miquel. Entre l'Associació de Veïns de Can Sant Joan i d'altres entitats hem estat fent pressió perquè dignifiquessin el Rec. La iniciativa d'aquest dissabte és per demostrar que el Rec és viu i que la gent en treu profit.

   Elimina