diumenge, 16 de febrer de 2014

Congress for Curious People Barcelona 2014


Del 26 de febrer al 2 de març se celebra a Barcelona el Congress for Curious People, una setmana de conferències, itineraris, espectacles i sopars amenitzats, relacionats amb la història de la Barcelona més peculiar i poc coneguda: la medicina antiga, els museus anatòmics, els manicomis, els gabinets de curiositats, la mort, l'erotisme, el llibertinatge, la prostitució i la pornografia del XVIII i el XIX, la maçoneria, els edificis enigmàtics i moltes altres coses.

L'esdeveniment és possible gràcies a Via Barcelona , Kriminal Kabaret i Morbid Anatomy Museum, i compte amb la col·laboració d'Alfonso Zarzoso (Museu d'Història d'Història de la Medicina), José Pardo (CSIC), Alba del Pozo (malaltia i literatura), Albert Domènech (del blog & Piscolabis Librorum) i Enric H. March (del blog Bereshit)


Continueu llegint i consulteu el programa a Bereshit

2 comentaris:

  1. La morbositat és inscrita als nostres gens des del moment que som com som: un grapat de vísceres entre sucs diversos que es resolen amb resultats espantosos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sens dubte que sí, Olga. Per això és interessant veure quina ha estat aquesta relació sobretot en el segle XIX, en què medicina, literatura i oci acaben compartint espais.

      Elimina