diumenge, 15 de maig de 2016

L’Abans del Clot–Camp de l’Arpa (1885-1979)El proper dijous 19 de maig, a les 19h, presentem a La Farinera del Clot el llibre L'Abans: Recull gràfic de Barcelona. El Clot-Camp de l'Arpa (1885-1979). Un cop acabat el col·leccionable, ara us presentem l'obra enquadernada. Més de 1.000 fotografies procedents de fons familiars del barri i 850 pàgines d'història gràfica.

Des del Taller d'Història del Clot-Camp de l'Arpa volem expressar el nostre agraïment a totes aquelles persones que d’una forma o altra han fet possible l’edició del llibre de L’Abans del Clot-Camp de l’Arpa. En particular, a les nombroses famílies que ens han obert les portes de casa seva i ens han permès compartir els seus records, les seves històries i les emocions de tota una vida. Gràcies a la vostra generositat aquest recull és a les vostres mans. Pàgines senceres que volen ser un homenatge al nostre barri i la gent que ha viscut en ell, i que serviran de record de tots aquells que ja no hi són, i un regal per a aquells que vindran. De ben segur que, a partir d’ara, si passegem pel barri, mirarem els seus carrers amb uns altres ulls.

D’altra banda, aquest llibre no hauria estat possible sense una part important de l’equip que l’ha revisat pacientment, esmenant els textos i deixant-se els ulls analitzant les fotos. A tots vosaltres, als qui ens heu acompanyat en aquest viatge al passat del nostre barri, moltes gràcies per contribuir a una obra de la qual us podeu sentir autors.

Hi esteu convidats!


Els autors: Cristina Aparicio, Joan Àngel Frigola, Antonio Gascón, Enric H. March, Rosa Martell, Jordi Morell i Marcos Pérez

Amb la col·laboració de: Estanislau Torres, Eugeni Renom, Peter Cowley i Alfred Puig

I l'assessorament de: Eugeni Renom, Martí Ferrer i Manel Gaya

2 comentaris:

 1. Felicitats por la parte que te toca
  Una abraçada
  salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies, Miquel! Han estat dos anys de molta feina per a tot l'equip del Taller d'Història del Clot-Camp de l'Arpa i ara tenim el resultat final.

   Elimina